duminică, 8 august 2010

L'Oreal Men Expert Hydra-Power Anti-Fatigue Moisturizer

http://well.ca
Îmi continui seria de prezentare a produselor pentru întreținerea pielii de la L'Oreal Men Expert. Voi încerca să fac o analiză a cremei hidratante anti-oboseală special creată pentru bărbați, o cremă de care chiar avem nevoie din când în când pentru a ascunde oboseala acumulată fie la serviciu, fie în alte părți. Are o textură foarte plăcută la atingere și un miros specific acestei game de produse, plăcut, neiritant și destul de soft. Ceea ce mi-a atras atenția a fost faptul că este îmbogățită cu vitamina C pentru a conferi o protecție  mai mare pielii pe perioada utilizării. Trebuie aplicată dimineața sau seara pe pielea curată prin masarea energică a pielii.Costă aproximativ 26 de lei și poate fi găsită în toate magazinelor de specialitate și hipermarketuri.
Puncte tari: Hidratează foarte bine tenul uscat, reduce semnele de oboseală, conferă catifelare pielii și oferă un strat de protecție suplimentar față de factorii agresivi prezenți în aer și nu numai.
Puncte slabe: Din punctul meu de vedere este un pic cam curgăreață și, dacă nu ești atent, o poți scăpa printre degete cu foarte mare ușurință.
Aș cumpăra-o din nou: Bineînțeles, dar după ce o termin pe cea pe care o am.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu