sâmbătă, 14 august 2010

Ultima fiță: telefonul de 1 milion de dolari

Compania Gresso a produs trei  telefoane de lux, denumite Gresso Las Vegas Jackpot. Prețul unui singur telefon este de 1 milion de dolari. Exclusivismul provine din faptul că în componența sa se regăsesc materiale precum: lemn african de stepă vechi de 200 de ani, aur de 24 de carate, dar și diamante negre de 45 de carate și safire. Rama telefonului este făcută din aur de 24 de carate și cântărește 180 de grame. Momentan nu se știe nimic de soarta acestor trei telefoane, dacă au fost cumpărate și cine are privilegiul de a vorbi la 1 milion de dolari. Pentru cei mai puțini bogați, a fost realizat un model mai ieftin, de numai 20.000 de dolari, dar în a cărui componență nu intră diamantele negre și safirele.

Poate va apărea și la noi măcar un model de 20.000 să vedem minunăția tehnologică și cum proprietarul va da bip cu el... că de, la atâția bani cheltuiți pe un așa telefon, de unde 4 euro și de pre-pay?

2 comentarii:

  1. Un milion de dolari????????????
    Trebuie sa fii tampit sa dai o suma de genul pe un astfel de telefon!!!
    Pe langa faptul ca mi se pare o suma exuberanta, de exemplu cu acest milion de dolari pe care i-ai cheltui pe un telefon care, la fel ca toate, pana la urma urmei, tot crapa, mai bine ai face o donatie de un milion de dolari pentru a salva copii, animale, etc etc...

    Doamne ce ti-e si cu lumea asta!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta o spune o persoană a cărei interese depășesc limitele materialului, dar altele și-ar vinde rinichii, plămânii și sufletul pentru un astfel de telefon... din păcate.

    RăspundețiȘtergere