marți, 10 august 2010

Mitsubishi Colt

Am făcut câteva drumuri cu Mitsubishi Colt cu motor de 1.3 litri. Mi s-a părut a fi o mașină foarte fiabilă pentru condusul prin oraș, încăpătoare, reușită ca design (acum vorbesc despre modelul apărut înainte de face lift) și care stă bine pe drum. Consumul este unul relativ bun pentru un astfel de motor, aproximativ 6-6,5% în oraș, ținând cont mai ales de nebunia ce se petrece la orele de vârf. Cei de la Mitsubishi nu s-au dezmințit nici cu acest model, păstrând nota de simplitate atât de caracteristică brandului. Este păstrat elementarul, ce e inutil nu este prezent. Prețurile unui astfel de model pot varia de la 8.865 euro până la 11.764 euro, în funcție de motorizare(1.1 litri, 75 cp și 1.3 litri, 95 de cp) și  dotări. Dar dacă doriți dotări suplimentare, le puteți achiziționa contra cost. Acestea sunt versiunile cuminți ale lui Colt,  disponibilă și varianta Ralliart de 150 de cai putere.
http://cars.voobay.co.uk
Puncte tari: În primul rând fiabilitatea, este o mașină care te poate duce mult și bine dacă o întreții corespunzător. Apoi consumul, care mi se pare unul decent pentru o mașină de oraș. Designul este unul atractiv, simplu, de bun-gust, specific niponilor.
Puncte slabe: Interiorul mi-a atras puțin atenția deoarece pe consola centrală se pot vede câteva spații de depozitare foarte înguste în care nu poți pune lucruri care să și rămână acolo pe perioada deplasării.
Dacă doriți să achiziționați o mașină pentru a o utiliza cu precădere în oraș, Mitsubishi este o marcă de încredere și cred că vă puteți baza pe Colt fie că sunteți singur, fie că aveți familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu